Marcela Fota

Este cu adevărat o tragedie mai ales pentru că bărbatul avea doar 47 de ani. Poliția nu le-a oferit o soluție.


Lazy Rul Fashion Fashion Outfits Outfits

La doar 43 ani cantareata Marcela Fota a ramas vaduva.

. Marcela Fota - De-as pierde dragostea ta. Minel Papanoiu avea 47 ani si a facut infarct in incinta Serviciului de Taxe. VEZI VIDEO IN ARTICOL.

A murit soțul Marcelei Fota Soțul Marcelei Fota a murit la. Bărbatul de doar 47 de ani se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova când i s-a făcut rău apoi s-a prăbușit la pământ fără suflare. 2 days agoMarcela Fota a fost menajată de către familie Foto.

Soțul interpretei de muzică populară Marcela Fota a murit în această după-amiază după ce a suferit un infarct. Nu m-am gândit că mi-te poate fura tocmai Cel care s-a buc. Marcela Fota și soțul ei au împreună un băiețel.

Marcela Fota a urcat pentru prima dată pe scenă la vârsta de 12 ani iar atunci și-a dat seama că vrea să cânte toată viața. Artista nu a schimbat nimic în această încăpere ba chiar lucrurile sunt exact acolo unde bărbatul le. A ajuns în situația.

Nimic nu prevestea nenorocirea care avea sa se intample cu sotul ei in a treia zi de Craciun. 1 day agoMarcela Fota se teme cu atât mai mult pentru siguranța sa cu cât de mai bine de un an de la decesul bărbatului iubit locuiește doar cu fiul său. Recent Marcela a dezvăluit cum a reușit să treacă peste șocul morții.

Find top songs and albums by Marcela Fota including Ești totu-n lume pentru mine Doamne câte ți-am cerut and more. Nu am crezut vreodată că cineva te poate lua de lângă mine. Marcela Fota și soțul ei dormeau de fapt în camera separate deoarece David fiul celor doi își dorea să o aibă aproape pe mama sa pe parcursul nopții.

Medicii Serviciului de Ambulanță Dolj au ajuns de urgență la. Soțul interpretei de muzică populară Marcela Fota a decedat în această dup-amiază în urma unui infarct. Doliu uriaș în lumea fotbalului din România Un cunoscut arbitru a murit într-un accident teribil pe Valea Prahovei.

Atista și-a pierdut soțul în 2020 la o zi după Crăciun. Marcela Fota cunoscută cântăreață de muzică populară din județul Gorj originară din comuna Dănciulești nred s-a căsătorit religios pe 2 februarie exact la un an de când iubitul său a cerut-o de soție. Niciodată nu am avut această teamă.

Marcela Fota s-a căsătorit anul trecut în luna februarie după 13 ani de relație. Listen to music by Marcela Fota on Apple Music. A depĂȘit marcela fota Șocul morȚii soȚului ei.

Artista s-a căsătorit cu Minel Păpăroiu după 13 ani de relație în 2019. Am decis deși este o sărbătoare atât de importantă să vin și eu cu un surplus în această zi specială cu o melodie de dragoste să bucur oamenii a povestit Marcela Fota pentru starpopularro. Cei doi au fost de nedespărțit până în momentul în care bărbatul s-a stins din viață brusc la doar 47 de ani în urma unui infarct.

Partenerul cântăreței a decedat în urma unui infarct la vârsta de 47 de ani. MARCELA FOTA TRAGEDIE MULTIPLĂ. Avea 47 de ani.

Eu Îmi doresc o ÎmpĂcare psihicĂ a copilului meu. Marcela Fota este în doliu. Un colaj cântat din suflet pentru voi vi-l dăruiesc cu drag.

1 day agoMarcela Fota a demonstrat că este o femeie puternică deși a trecut prin cea mai cumplită perioadă din viața ei. 182856 likes 7997 talking about this. Marcela Fota - Esti totu-n lume pentru mine.

Odată cu trecerea timpului Marcela a reușit să spargă acest prag și ușor ușor să își poarte singură de grijă. Cântăreața de muzică populară și-a pierdut soțul. Aproape oricine trece printr-o despărțire odată în viață.

Acesta se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova și i s-a făcut rău. Din păcate bărbatul cu care are un copil. Colaj Marcela Fota - Cele mai frumoase melodii.

Marcela Fota - Norocos imi esti barbate. Din păcate el a suferit un infarct în dupa-amiaza zilei de 28 decembrie 2020 și a murit. Mariana Ionescu Căpitănescu a mărturisit că asta îi dăunează și carierei pentru că nu își poate folosi telefonul mobil.

Marcela Fota - Colaj de petrecere 2020Va invit cu mare drag sa va abonati. Marcela Fota - Am iubit la viata mea. Multe aș avea să-ți spun este un cântec popular ce exprimă durerea despărțirii de persoana iubita.

Cei doi sunt împreună de 13 ani și au împreună un băiețel minunat David în vârstă de aproape 10 ani. Marcela Fota în lacrimi la parastasul soțului său. In urma cu aproape doi ani au facut nunta dupa 13 ani de relatie si au un baietel de 10 ani.

Facebook Cu toate că astmul este o problemă des întâlnită în ziua de azi frica a determinat-o pe mama artistei să o țină ca într-un glob de cristal. A MURIT ŞI EL LA 42 DE ANI Din punctul meu de vedere muzica înseamnă iubire și viață. Marcela Fota și soțul său au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urma căruia au și un băiețel pe David în vârstă de 13 ani.

Contact Marcela FOTA tel. Marcela Fota - Te-as lasa dar nu te las.


Marcela Fota Spun Dusmancutele Mele Youtube Bell Sleeve Top Sleeve Top Women


Retro Kociky H Ada Googlom Vintage Pram Baby Buggy Stroller


Pin On Muzica Populara


Pin On Places To Visit


Pin On Muzica Arte


Pin On Muzica


Pin On Muzica Populara


Pin On Muzică Populară


Marcela Fota Vin Tată Pe Urma Ta


Pin On Cantece


Pin On Muzica Arte


Pin On Artă


Pin On Muzica


Pin On Places To Visit


Afghan Refugee Girl Laiba Hazrat 5 Sits On A Bed Next To Her Sleeping Granfather Outside Their Home In A Slum Refugee Poverty Children Middle East Culture


Pin On Muzica Populara


Pin On Muzica Pop


Pin On Muzica Pentru Bunici


Pin Su Destine Celebre

You have just read the article entitled Marcela Fota. You can also bookmark this page with the URL : https://handoyofararisa1.blogspot.com/2022/07/marcela-fota.html

0 Response to "Marcela Fota"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel